Přeskočit na obsah

Slovenská kuchyně

Kategorie receptů Slovenská kuchyně obsahuje řadu chutných a tradičních receptů ze slovenské kuchyně. Najdete zde recepty na tradiční pokrmy, jako jsou halušky, bryndzové halušky, kapustnica, ale i na méně známé, ale o to chutnější pokrmy. Kromě hlavních jídel zde najdete také recepty na sladké i slané dezerty, pomazánky, polévky, předkrmy a saláty. Pro ty, kteří se snaží vést zdravý životní styl, jsou zde také recepty na zdravá a nízkokalorická jídla. Recepty jsou opatřeny jednoduchými postupy a počtem surovin potřebných k přípravě. Tato kategorie je ideální pro ty, kteří se chtějí naučit vařit nebo rozšířit svůj repertoár slovenských receptů.

Nejlepší kuchařské knihy naleznete na Martinus.cz

Nejlepší patizonové placky, jednoduchý recept

Nejlepší patizonové placky, jednoduchý recept

Patizon je zelenina, která je často podceňována a v kuchyni se nepoužívá tak, jak by si zasloužila. A právě patizonové placky jsou skvělým způsobem, jak… Číst dále »Nejlepší patizonové placky, jednoduchý recept