Kategorie receptů Slovenská kuchyně obsahuje řadu chutných a tradičních receptů ze slovenské kuchyně. Najdete zde recepty na tradiční pokrmy, jako jsou halušky, bryndzové halušky, kapustnica, ale i na méně známé, ale o to chutnější pokrmy. Kromě hlavních jídel zde najdete také recepty na sladké i slané dezerty, pomazánky, polévky, předkrmy a saláty. Pro ty, kteří se snaží vést zdravý životní styl, jsou zde také recepty na zdravá a nízkokalorická jídla. Recepty jsou opatřeny jednoduchými postupy a počtem surovin potřebných k přípravě. Tato kategorie je ideální pro ty, kteří se chtějí naučit vařit nebo rozšířit svůj repertoár slovenských receptů.
Pokud jste měli to štěstí a vyrůstali jste v české domácnosti nebo máte české kořeny, pravděpodobně jste už měli tu čest vyzkoušet tradiční šuhajdy. Tento… Číst dále »Nejlepší šuhajdy, fantastický recept
Brusinkový džem je jedním z těch gurmánských požitků, které mohou překlenout propast mezi příjemným a zdravým. Vyrábí se z brusinek, malého, ale výrazně chutného ovoce… Číst dále »Brusinkový džem, originální recept
Smažený patizon je chutný a oblíbený pokrm, který si získal oblibu nejen v kuchyni střední Evropy, ale i v různých částech světa. Patizón je zelenina… Číst dále »Smažený patizon, chutný recept